Om oss

Vi är ett familjeföretag med 20 års erfarenhet inom renoverings- och byggbranschen. Vi driver vår verksamhet på den polska och skandinaviska marknaden. Vår starka sida är den högt kvalificerade personal, punktlighet och säkerhet under genomförande arbetet. Vi fokuserar på kvaliteten på utförda arbeten, baserad på senaste material och teknik.

Lite om oss

Krzysztof Sobesto

Krzysztof Sobesto, ägaren till företaget som är 39 år inom snickeriindustrin, är en unik specialist som är en av de bästa i sitt yrke. Han kan göra allt som kunden drömmer om efter att ha bearbetat trävirke. Snickarverkstaden är inte bara hans arbete, utan också hans passion. I 19 år har han letat efter högkvalitativa produkter som har lämnat snickeriverkstaden.

Rafał Sobesto

Rafał Sobesto, Krzysztofs son, är en projektledare i vårt familjeföretag. Rafał har flera års erfarenhet av modulbyggande på den skandinaviska marknaden. Noggrannhet, punktlighet och uppfinningsrikedom är hans starka sidor. Han är inte rädd för nya utmaningar och tack vare honom har familjeföretaget fått fart.